menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
30 juni 2020

Gezocht: ‘Prachtige praktijken’ die inspireren en zich willen presenteren

MedischOndernemen zoekt eerstelijns zorgondernemers en managers die willen vertellen over wat ze bereikt hebben met hun praktijk, door te ondernemen, samen te werken en te innoveren. We willen praktijkhouders en -managers inspireren met verhalen over aansprekend ondernemerschap, multidisciplinaire samenwerking en succesvolle bedrijfsvoering.
Gezocht: ‘Prachtige praktijken’ die inspireren en zich willen presenteren

Wilt u uw praktijk in de schijnwerpers zetten? Dan willen we u graag interviewen en de ruimte geven om zich te presenteren op ons platform. We zijn op zoek naar praktijken die hun successen willen delen via ons onlineplatform, in ons magazine of in de vorm van een presentatie op locatie.

Wilt u meer weten of heeft u suggesties? Stuur ons dan een bericht met uw ideeën. Of bent u leverancier aan de eerste lijn en heeft u goede voorbeelden, waarbij uw producten of diensten worden toegepast in ‘prachtige praktijken’? Ook dan horen we graag van u (contactgegevens zie onder). 

 

Over MedischOndernemen

MedischOndernemen is het grootste platform van eerstelijns zorgprofessionals met een magazine, website, nieuwsbrieven en evenementen. We willen praktijkhouders en praktijkmanagers inspireren op het gebied van het ondernemerschap, multidisciplinaire samenwerking en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk. Meer dan 35.000 ondernemers ontmoeten elkaar via onze website, nieuwsbrieven, magazine, socialmediakanalen, congressen en trainingen.

 

MedischOndernemen magazine heeft zo'n 15.000 lezers en de website genereert maandelijks ruim 50.000 pageviews. Als platform heeft MedischOndernemen de ambitie om kennis en ervaringen te delen, mensen via evenementen met elkaar in contact te brengen en belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijn te volgen en te stimuleren.  Lees meer over MedischOndernemen:  Belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg .

 

Neem voor meer informatie contact op met:  Martin Zuithof, hoofdredacteur MedischOndernemen mzuithof@medischondernemen.nl, tel. 06 17007398.

Fotografie: Claudia Kamergorodski
Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Gerelateerde artikelen