Whitepaper 'DentalRules ontzorgt'

donderdag 16 september 2021
In de beschrijving van onze aanpak leest u welke stappen wij samen met u doorlopen om uw praktijk beter te organiseren, met als resultaat een praktijk waar u het overzicht behoudt, grip op de processen heeft en een goede communicatievoorziening met uw team heeft. Oftewel: een praktijk waar u, uw collega’s en uw patiënten met een lach naar binnen en weer naar buiten lopen.

Veel praktijken in Nederland zijn druk bezig om alle documenten en processen op orde te brengen. Dit is een waardevolle tijdsinvestering, want het leidt tot overzicht en rust in de praktijk. Om met uw praktijk een hoge kwaliteit te bereiken, is het noodzakelijk dat u dit overzicht bewaart, zeker weet dat alles klopt, alle details in het oog houdt en de processen onderhoudt.

Het belang hiervan is groot: als we kijken naar de dentale markt, zijn er veel trends die de druk verder opvoeren. Denk hierbij aan de praktijken die groeien in omvang, met als resultaat een toenemend aantal bedrijfsprocessen en een stijgende behoefte aan duidelijkheid. Het bijhouden en toepassen van protocollen is hierdoor niet alleen noodzakelijk vanwege de wet- en regelgeving, maar wordt ook intern steeds meer van belang voor het creëren van duidelijkheid en structuur.

Lees meer in de whitepaper! 

DentalRules ontzorgt