menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
16 januari 2019

E-healthweek over digitalisering in de zorg

Van 21 januari t/m 26 januari worden door het hele land wel meer dan 200 activiteiten georganiseerd voor iedereen die meer wil weten over de digitale ontwikkelingen op het gebied van zorg.
E-healthweek over digitalisering in de zorg

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving organiseert samen met het ministerie van VWS en een aantal andere hoofdpartners voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren

 

Ambitie

Hun ambitie is e-health voor iedereen toepasbaar maken door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen om gezamenlijk actie te ondernemen. 


Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt zijn van harte uitgenodigd zich als partner aan te melden: (thuis)zorginstellingen, leveranciers, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiëntenplatforms en ouderenbonden door het hele land. Dat kan via verschillende activiteiten: van innovatielabs, open dagen en pop-up stores, tot aan theatervoorstellingen en workshops, alles is mogelijk tijdens de e-healthweek.


Ook als bezoeker is zowel zorgverlener als patiënt welkom om activiteiten te bezoeken.


Wij publiceerden eerder deze week een artikel over Uw Zorg online, één van de 233 activiteiten in de e-healthweek.

Geplaatst door: Anne-Maaike Ekkelkamp Anne-Maaike Ekkelkamp
Redacteur
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen