menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
21 november 2019

Gezocht: uitgesproken visies én inspirerende praktijken

MedischOndernemen zoekt eerstelijns zorgondernemers en praktijkmanagers die willen schrijven over ondernemen in de zorg, samenwerken en innoveren. We willen praktijkhouders en praktijkmanagers inspireren met kwalitatieve verhalen over ondernemerschap, multidisciplinaire samenwerking en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk.
Gezocht: uitgesproken visies én inspirerende praktijken

Heeft u een uitgesproken visie, voorbeelden van uitmuntend ondernemerschap, vernieuwend samenwerken of inspirerende praktijken dan heeft ons platform daar alle ruimte voor. Ook kunnen we u begeleiden bij het schrijven van publicaties. Tips voor onderwerpen en interviews zijn eveneens welkom. Stuur een bericht met uw ideeën naar Martin Zuithof, hoofdredacteur MedischOndernemen, martin@medischondernemen.nl, tel. 06 17007398.

 

Belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg

Als praktijkhouder bent u niet alleen medicus maar ook ondernemer. U moet de koers bepalen van uw praktijk en uw weg vinden bij nieuwe ontwikkelingen. Die ontwikkelingen gaan hard. Er verschuift steeds meer werk naar de eerste lijn terwijl er ook bezuinigd moet worden. Praktijken worden groter, taakdelegatie wordt steeds breder ingezet en digitalisering gaat de komende jaren op allerlei manieren uw werk veranderen. Een belangrijke trend is ook samenwerking: de zorgaanbieders in de eerste lijn verlenen de zorg steeds vaker vanuit een samenwerkingsverband en steeds vaker ook multidisciplinair. 

 

Over MedischOndernemen

MedischOndernemen is het grootste platform van eerstelijns zorgprofessionals met een magazine, website, nieuwsbrieven en evenementen. We willen praktijkhouders en praktijkmanagers inspireren op het gebied van het ondernemerschap, multidisciplinaire samenwerking en de bedrijfsvoering van een succesvolle praktijk. Meer dan 35.000 ondernemers ontmoeten elkaar via onze website, nieuwsbrieven, magazine, socialmediakanalen, congressen en trainingen. MedischOndernemen magazine heeft zo'n 15.000 lezers en de website genereert maandelijks ruim 30.000 pageviews. Als platform heeft MedischOndernemen de ambitie om kennis en ervaringen te delen, mensen via evenementen met elkaar in contact te brengen en belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijn te volgen en te stimuleren.  Lees meer over MedischOndernemen: Belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg .

 

Neem voor meer informatie contact op met: 
Martin Zuithof, hoofdredacteur MedischOndernemen,  martin@medischondernemen.nl, tel. 06 17007398.

Fotografie; Claudia Kamergorodski
Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Gerelateerde artikelen