menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
11 september 2019

Vergroot de patiëntbeleving in de wachtkamer en voorkom frustraties

Het is een feit dat patiënten soms even moeten wachten voordat zij geholpen worden. Deze ervaring is in de meeste gevallen negatief. Het is daarom uiterst belangrijk dat u het wachten kunt verzachten door het aanbieden van bijvoorbeeld leuke en actuele tijdschriften.
Vergroot de patiëntbeleving in de wachtkamer en voorkom frustraties

Uit onderzoek van mediabureau Mediaedge blijkt dat het aanbieden van tijdschriften in een wachtruimte belangrijk is: liefst 97% van de respondenten geeft dit aan. Een andere belangrijke uitkomst uit dit onderzoek is dat 85% wachten niet erg vindt, tenminste als er tijdschriften beschikbaar zijn. Het is daarom voor iedere praktijk essentieel te zorgen voor goede lectuur in de wachtkamer.

 

Verrassend tarief

De Leestafel verzorgt ruim 20 jaar tijdschriften voor veel praktijken in de eerstelijns- en tweedelijnszorg. U kunt kiezen uit verschillende pakketten met een prachtige selectie van minimaal vijftien verschillende magazines en tijdschriften van de voorlaatste editie. Het gehele aanbod is ongebruikt en wordt bezorgd in een doos met ons welbekende logo. De tijdschriften blijven na ontvangst eigendom van de praktijk. Ontdek zelf de meerwaarde van De Leestafel voor een verrassend tarief.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om verspilling tegen te gaan kopen wij ongebruikte retouren in van onze vaste leveranciers. Met dit gigantische aanbod stellen wij pakketten samen afgestemd op de wensen van onze klanten. Op dit moment worden er meer dan twaalfduizend pakketten klaargemaakt voor verzending. Dit proces doen wij al geruime tijd in samenwerking met Sociaal Werk Bedrijf DSW. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen bij ons de kans om zich actief in te zetten en deel te nemen aan het arbeidsproces. Alle pakketten zijn met liefde geselecteerd, samengesteld, ingepakt en worden met zorg afgeleverd bij onze abonnees.

 

Gevarieerd aanbod

Ontdek welke meerwaarde dit voor uw praktijk heeft en laat u inspireren door het gevarieerde aanbod van De Leestafel. Bent u lid van de KNMT, NVM, LHV of KNGF? Neem dan contact met ons op voor nog meer voordeel. Het is uiteraard ook mogelijk om eerst éénmalig en vrijblijvend ons product te ervaren zodat u een nog beter beeld heeft van onze dienstverlening.

 

Kijk voor meer informatie op www.deleestafel.nl of bel 079-3162051.

Geplaatst door: Redactie MedischOndernemen Redactie MedischOndernemen
Redactie
Betrokken partijen: De Leestafel
Gerelateerde artikelen
Open modal