menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
19 september 2018

Praktijk starten of verbouwen? Laat u adviseren!

Als medicus heeft u niet veel tijd om u druk te maken over uw werkplek. Of u nu voor het eerst zelfstandig een praktijk gaat starten of wanneer u een bestaande praktijk gaat verbouwen. Alle huisvestingszaken spelen hierin een belangrijke rol. U wilt toch jarenlang een prettige en efficiënte werkplek hebben?
Praktijk starten of verbouwen? Laat u adviseren!

Mooie locaties vinden is vaak het punt niet, maar zijn deze ook geschikt om uw een praktijk in te maken? En, welke kosten komen er nog bij om de locatie geschikt te maken voor een praktijk? Denk hierbij aan binnen-afbouw, installaties van water, lucht, elektra, rioolafvoer, luchtbehandelingen of een efficiënte sterilisatieruimte. Een ruwe begroting met alle te verwachten kosten geeft inzicht of de nieuwe locatie voor u haalbaar is. Op die manier is veel ellende te voorkomen voordat er een handtekening gezet wordt voor een huur- of koopcontract.

 

HSPC kijkt onafhankelijk met u mee en beoordeelt of uw wensen uitvoerbaar zijn. Is de locatie geschikt voor een praktijk? En welke kosten zijn ermee gemoeid? Ook wanneer u definitief voor een locatie heeft gekozen, kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen. Bijvoorbeeld door gestructureerd een bouw- of verbouwproject te doorlopen. Dit kan door uw wensen te inventariseren en deze te vertalen naar offerte-aanvragen, het beoordelen van de offertes en namens u de opdracht te verstrekken. Ook verzorgt HSPC een duidelijke tijdsplanning, zodat iedereen weet wanneer zijn of haar werk klaar moet zijn en u kunt starten op de nieuwe praktijklocatie.

 

De tussentijdse kwaliteitscontroles, doorlooptijdcontrole en het bijhouden van de financiële zaken behoren eveneens tot onze dienstverlening. Kortom, wilt u een praktijk starten of verbouwen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Geplaatst door: Janneke Olthof Janneke Olthof
Redactie
Betrokken partijen: HSPC - Projectadvies, (ver)bouw en inrichting

Lees meer over:
Financieel Praktijk
Gerelateerde artikelen