menu
Medisch Ondernemen
lid worden inloggen
14 januari 2015

30 januari: Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg

Op vrijdag 30 januari 2015 organiseert MedischOndernemen de Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg. Op deze dag wordt er uitgebreid ingegaan over de nieuwe tarieven. Hoe gaat u hiermee om?
30 januari: Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg

De mondzorg heeft de afgelopen jaren een enorme omslag gemaakt. Als praktijkhouder én dus ondernemer moet u tegenwoordig actief én creatief zijn. De nieuwe tarifering brengt een extra uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat u succesvol bent in een gereguleerde markt? Hoe zorgt u ervoor dat patiënten voor u kiezen? Het lijkt misschien dat er allemaal obstakels worden opgeworpen in het ondernemerschap, maar als u goed kijkt, dan ziet u ook kansen die de veranderingen u kunnen bieden. Daarover gaat de derde Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg op 30 januari 2015.


De sprekers van deze dag zijn Alexander Tolmeijer, Benno Rijpkema, Eric Wegerif, Hans Helsen, Marcel Aalders en Richard Mastwijk. Daarnaast worden er ook speedconsults georganiseerd met als onderwerpen: fiscale en administratieve advisering, inkoopmanagement, pensioen en wet werk en zekerheid. Deze speedconsults worden gehouden door achtereenvolgens Cor Jansen (Van Ree Accountants,  Michael Joosens (Heertjes Advies),  Monique Jansen (VvAA) en  Mark Kiesbrink (Raadgevers Kuijkhoven). 


De Dag van de Praktijkhouder in de Mondzorg vindt plaats in het Mercure hotel Postiljon in Bunnik. 

Meer informatie vindt u hier. Direct aanmelden? Klik hier!


We zien u graag terug op 30 januari!

Geplaatst door: Susanne Morren Susanne Morren
Redactie
Betrokken partijen:
Gerelateerde artikelen
Meest gelezen