Mariette Ham

Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Mariëtte Ham en ik help, inmiddels 30 jaar met groot success, tandartspraktijken om succesvol te worden, meer omzet te genereren en hun autonomie te behouden. Als organisatieadviseur en tandheelkundige business coach met 30 jaar ervaring als mede-eigenaar van een toonaangevende kliniek voor parodontologie en implantologie in Rotterdam, heb ik heel veel kennis en ervaring in wat tandartsen en hun medewerkers nodig hebben om een succesvolle praktijk te bouwen?  Ik zie ernaar uit om met jullie samen te werken.

Mariëtte beschikt daarbij over een opleidingsachtergrond als: Internationaal gecertificeerd Trainer/Coach Neuro Linguistisch Programmer opgeleid door Richard Bandler, DiSC International certified Associate trainer, , Business Mastery, Strategic Intervention en daarnaast afgeronde opleidingen aan de Academie voor Counselling en Coaching, Master University Anthony Robbins, EMCC Gecertificeerd European Individual Accreditation Coach, Licence Trainer & Coach van Epstein Technologies, post HBO registeropleiding tot trainer BGL en gecertificeerd business coach.    

Als gecertificeerd businesscoach en trainer en begeleidt Mariëtte de ambitieuze tandheelkundige professional en ondernemer in het bereiken van zijn/haar volledige potentieel in een professionele omgeving. Als business coach is zij zeer ervaren in liefdevolle benadering van soms moeilijke en confronterende vraagstukken. Aan de hand van krachtige coaching technieken brengt zij balans in het professionele en persoonlijke leven van de tandheelkundige professional en ondernemer, vol zelfvertrouwen, energie en eigen inzet.

Met een tomeloze passie is Mariëtte sinds 1989 samen met haar echtgenoot, het hoofd van een toonaangevende kliniek voor parodontologie en implantologie, Ordentall te Rotterdam.

Zie voor meer informatie www.marietteham.nl of vraag direct een GRATIS strategiesessie aan via http://bit.ly/2RvAgLj

Mariette Ham

Contactgegevens

Functie
Business coach voor ondernemende tandartsen